Eenvoudig, snel en professioneel

Club narrowcasting

Maak van jouw clubhuis of kantine een nieuw communicatiekanaal.

Met de narrowcasting software van ScreenCloud is het eenvoudiger dan ooit om narrowcasting op te zetten. Binnen 10 minuten ben je klaar en bovendien werkt ScreenCloud op elke televisie of scherm. 

Wil je een menukaart, het nieuws, voetbaluitslagen, sponsorvideo's en social media berichten laten zien? Alles is mogelijk en je kunt op afstand de software instellen.

Kenmerken van ScreenCloud

ScreenCloud biedt alle tools die clubs nodig hebben om prachtige digital signage te maken en te beheren.

Flexibel

ScreenCloud schaalt met de club mee. Je betaalt een fee per scherm en bent uitermate flexibel in het aantal schermen. Uitbreiden of juist minder schermen? Dat regel je binnen 1 minuut.

Onbeperkt gebruikers

Samen werken aan de digitale signage is geen enkel probleem. Je hebt namelijk een onbeperkt aantal gebruikers. Wel zo handig als meerdere vrijwilligers aan de slag willen met de narrowcasting.

Op afstand te beheren

De software is cloud based. Dit betekent dat je vanaf elke computer of telefoon kunt inloggen om de narrowcasting te beheren. Een plaatje of video toevoegen is een appeltje-eitje.

Schema's & afspeellijsten

Je maakt eenvoudig schema's en afspeellijsten aan. Bijvoorbeeld handig als je op zaterdagochtend een koffiedeal wil presenteren op de schermen of de sponsoruitingen wil afstemmen op de bezoekers.

Werkt op iedere TV

ScreenCloud werkt op iedere televisie met een USB aansluiting of een casting mogelijkheid. Je hoeft dus geen dure hardware te kopen. Wel zo fijn! Maak van die oude TV een nieuw communicatiekanaal.

80+ apps

ScreenCloud ondersteunt meer dan 80 handige apps om eenvoudig content te presenteren. Wat dacht je van automatisch voetbaluitslagen, het nieuws en jullie Instagram laten zien? Of maak je eigen menukaarten of affiche voor een clubevent.

Narrowcasting die goedkoop, professioneel en op afstand te bewerken is. Een uitkomst voor iedere club!

Club narrowcasting voor MHC Rosmalen

MHC Rosmalen heeft twee jaar geleden haar clubhuis verbouwd. Bij de nieuwe inrichting zijn er direct twee tv’s opgehangen. Het doel was simpel: een nieuw communicatiekanaal voor de leden, bezoekers en sponsoren. Maar dan wel zoals het hoort in 2019!

De narrowcasting is een echte uitkomst. Doordat we nu ons belangrijkste nieuws delen op de schermen bereiken we onze leden. Daarnaast is gebleken dat sponsoren graag betalen om in beeld te komen. Bij ons levert de narrowcasting dus simpelweg geld op!

Mark Brants - Voorzitter MHC Rosmalen

Hoe werkt ScreenCloud?

ScreenCloud is een cloud-based narrowcasting systeem. Je kunt dus overal ter wereld inloggen om de narrowcasting aan te passen.

Voeg eenvoudig schermen toe

Je koppelt eenvoudig een nieuw scherm aan ScreenCloud. Heb je een SmartTV? Download dan de ScreenCloud app op je TV. Bij een oudere TV sluit je een ChromeCast aan. Vervolgens krijg je een 6-cijferige code die je eenvoudig toevoegd in ScreenCloud.

Start vandaag nog je gratis trial

Ontdek alle voordelen. Start de 14 dagen gratis trial.

Maak je eigen afspeellijsten

Maak een afspeellijst waar je trots op bent. Eenvoudig sleep je afbeeldingen, video's, websites en apps in de lijst. Geef vervolgens aan hoe lang je de content wil tonen. Appeltje-eitje dus!

Start vandaag nog je gratis trial

Ontdek alle voordelen. Start de 14 dagen gratis trial.

Maak eenvoudig roosters

Stel per scherm een rooster in met één of meerdere afspeellijsten. Zo kun je bijvoorbeeld op zaterdagochtend mooie koffiedeals presenteren op het scherm en rond lunchtijd het broodje van de maand. Gegarandeerd goed voor de baromzet! Met ScreenCloud stel je de content eenvoudig en snel af op de doelgroep.

Start vandaag nog je gratis trial

Ontdek alle voordelen. Start de 14 dagen gratis trial.

Binnen 10 minuten aan de slag

ScreenCloud is uitermate eenvoudig in het gebruik, maar ook in de installatie. Binnen enkele minuten ben je klaar om de narrowcasting te lanceren in het clubhuis of kantine. Volg onderstaande 4 stappen en geniet van de lancering.

STAP 1: Account maken

Maak eenvoudig een account aan via deze link. Je start direct met een gratis proefperiode van 14 dagen. Geen verplichtingen.

Stap 2: Maak je TV gereed

Heb je een Smart TV? Download dan de ScreenCloud App. Heb je een oudere TV? Sluit dan eerst een Google Chromecast aan.

Stap 3: Koppel je TV

Vervolgens koppel je eenvoudig de TV aan ScreenCloud. Dit doe je door een 6-cijferige code op te geven. Zo simpel is het!

Stap 4: Launch

Druk op de launch knop op je telefoon en de TV verandert in een nieuw communicatie-kanaal. Tijd voor een lach op je gezicht 🙂

Kom je er onverhoopt toch niet uit? We hebben een zeer uitgebreid helpcentrum. Uiteraard kun je ook contact met ons opnemen.

Prijzen narrowcasting

ScreenCloud schaalt met je mee. Je betaald een vast bedrag per maand per scherm. Betaal je voor een jaar vooruit, dan ontvang je maar liefst 2 maanden gratis! Je korting loopt dan op tot meer dan 37% korting. 

Betaal per maand

Prijs per scherm
€18
13,50 per maand
 • Flexibele schema's & afspeellijsten
 • Makkelijk uit te breiden
 • Op afstand te beheren
 • Werkt op iedere televisie of scherm
 • Onbeperkt aantal gebruikers
 • Inclusief meer dan 80 handige apps
25% korting

Betaal per jaar

Prijs per scherm
€216
135 per scherm, per jaar
 • Flexibele schema's & afspeellijsten
 • Makkelijk uit te breiden
 • Op afstand te beheren
 • Werkt op iedere televisie of scherm
 • Onbeperkt aantal gebruikers
 • Inclusief meer dan 80 handige apps
37% korting

Veel gestelde vragen

Natuurlijk zijn er nog veel vragen. Hieronder staan de meest gestelde vragen. Staat jou vraag er niet tussen? Laat het ons weten, we helpen je graag. 

Gratis proefperiode & abonnement

Nou, dat hangt van jou af. Als je vóór het einde van de proefperiode een betaalmethode opgeeft, wordt je automatisch geüpgraded naar een betaald account en worden onze kosten in rekening gebracht. Andersom, als je geen betaalmethode opgeeft, zullen we het account opschorten. Dit betekent dat je geen schermen meer kunt toevoegen en alle schermen die je tijdens de proefperiode hebt aangesloten, zullen een vriendelijk bericht weergeven. Maak je echter geen zorgen, je kunt je betalingsgegevens op elk gewenst moment invoeren om je service te herstellen.

Ja, er is geen minimale contractduur. ScreenCloud is een ‘pay as you go’-systeem en brengt alleen kosten in rekening voor actieve schermen met inhoud.

Apps

Inmiddels kun je gebruik maken van méér dan 80 apps. Bekijk het volledige overzicht op de website van ScreenCloud.

De basis van ScreenCloud is eigenlijk al helemaal top. Eenvoudig voeg je afbeeldingen, video’s of webpagina’s toe aan je scherm. Wil je apps toevoegen, dan hebben we goede ervaringen met PosterMyWall, Menuboard en Instagram.

Schermen

Dat is mooi. Ja, je kunt deze televisie gewoon gebruiken. Wel moet je een USB aansluiting hebben of de mogelijkheid om te casten. Twijfel je of de televisie geschikt is? Neem even contact op dan kijken we samen even.

Mooi dat je meer schermen wil inzetten. Dit is zeker mogelijk. Geef ons een seintje en dan maken wij een nieuw scherm voor je aan. Minder schermen nodig? Ook dat is geen enkel probleem.

Content

Eigenlijk alles wat je wil. Menukaarten voor de bar, sponsoruitingen, video’s, social berichten, rapportages, quotes, nieuws, count-down teller en nog veel meer! Bekijk het voorbeeld van MHC Rosmalen. Hier zorgen de sponsoren voor een opbrengstenpost i.p.v. een kostenpost.

Dan staan wij voor je klaar. Je kunt ons bellen, appen of mailen. We zorgen ervoor dat jij weer snel verder kunt. 

Nee, what you see is what you get. Geen verborgen kosten. 

Laat ons ook jou overtuigen

ScreenCloud is dé manier om jouw sportclub verder te brengen. Maak van jouw clubhuis of kantine een nieuw communicatiekanaal. Start vandaag nog jouw 14 dagen gratis proefperiode. En laat je verbazen over het resultaat en het gemak. ScreenCloud zorgt ervoor dat leden, bezoekers en sponsoren weer verbonden raken met jouw club.