Over ons

Als verenigingsbestuurders hebben wij afgelopen jaren zelf ervaren hoe lastig het is om een vereniging goed te organiseren. Steeds minder vrijwilligers zijn actief, terwijl de verwachtingen van leden toenemen. Bij onze club begon het bijna op een bedrijf te lijken. Onze vraag was daarom:

“Hoe zorg je ervoor dat je alle middelen (tijd, geld en mensen) zo goed mogelijk benut om te kunnen bouwen aan de vereniging van morgen?”

Door de inzet van handige (bestaande) tooling zijn wij erin geslaagd onze vereniging slimmer, beter en leuker te organiseren. Het is onze droom deze ervaring te delen met andere clubs. Niet om er een dikke Ferrari van te kunnen rijden 😉

Onze kernwaarden

Toegankelijk

Een vereniging moet op de centjes letten. Zo simpel is het. Daarom zijn we prijsbewust. Direct waarde leveren. Alleen dan kunnen zo veel mogelijk verenigingen meedoen.

Toekomstgericht

Onze droom: bouwen aan de club van morgen. Daarom zijn alle tools een verbetering voor de club van morgen. Zo blijft er meer tijd, geld of mensen over voor de club.

Servicegericht

Makkelijker, beter en leuker organiseren. Dat is wat we willen bereiken. Daarom bieden we service waar je wat aan hebt. Van het koetje tot het toetje, we zijn er voor jou.

Clubtools

Laurens Spijkers

Ervaring
Als verenigingsbestuurder heb ik afgelopen jaren ervaren hoe lastig het is om een vereniging goed te organiseren. Steeds minder vrijwilligers zijn actief. Daarnaast gaat veel tijd verloren in het vergaderen en overleggen. Het effectief slim en goed organiseren is ondergeschikt.

Passie

Sinds mijn 14de ben ik dagelijks bezig met het verenigingsleven. Waar het begon als voorzitter van 

het jeugdbestuur, ben ik later als marketing manager verbonden geweest aan de Grote Clubactie. In de afgelopen 6 jaar heb ik vanuit persoonlijke motieven gewerkt aan het professionaliseren van ‘mijn’ vereniging.

Missie

Deze successen vragen om een verbreding naar andere clubs. Samen zijn we namelijk verantwoordelijk voor het Nederlandse Verenigingsleven. Samen maken wij de maatschappij.

Direct aan de slag of wil je meer informatie?

Wij zijn er voor jou. Neem gerust contact op om te kijken wat Clubtools voor jouw club kan betekenen.