Trainers betalen in één handomdraai

TrainerPay

Makkelijk, snel en correct trainers betalen

Met TrainerPay betaal je eenvoudig vergoedingen uit aan trainers. De penningmeester ontvangt maandelijks een betaalbestand welke direct ingelezen kan worden in de bank. TrainerPay zorgt ervoor dat er geen fraude mogelijk is en dat trainers elke maand hun welverdiende vergoeding ontvangen.

De voordelen van TrainerPay

Inzicht in aanwezigheid

Met TrainerPay heb je inzicht in de aanwezigheid van je trainers. Door het inzicht wordt het mogelijk trainers aan te spreken op (regelmatige) afwezigheid en de bijbehorende verantwoordelijkheden.

Bespaar op vergoedingen

Door TrainerPay worden alleen trainingen vergoed die daadwerkelijk zijn gegeven. Fraude en/of fouten zijn uitgesloten. Bij veel clubs leidt dit tot enorme besparingen op de trainers vergoedingen.

Loonbelasting alerts

Trainers mogen een vrijwilligersvergoeding ontvangen. De hoogte van deze vergoeding is gemaximaliseerd. Ontvang via TrainerPay automatisch alerts als een trainer 80% van de maximale vergoeding heeft ontvangen.

Ontzorging zoals het hoort

TrainerPay zorgt ervoor dat er geen werkzaamheden meer zijn voor het opmaken van overzichten, het voeren van discussies en het corrigeren van vergoedingen. TrainerPay bespaart vele uren voor de kostbare vrijwilliger!

Maandelijks uitbetalen

TrainerPay brengt structuur aan in het uitbetalen van vergoedingen. Elke 3de van de maand ontvangt de penningmeester een betaalbestand. De vergoedingen kunnen zo op een vaste dag in de maand uitbetaald worden.

Kant-en-klaar betaalbestand

De penningmeester ontvangt elke maand een kant-en-klaar betaalbestand met alle individuele vergoedingen. Dit betand kan worden geimporteerd bij de bank. In 3 minuten is de penningmeester klaar!

Hoe werkt TrainerPay?

TrainerPay werkt heel eenvoudig. Een klein vingerscan kastje wordt door Clubtools opgehangen op de vereniging. Vervolgens gaat alles automatisch.

Stap 1: Trainerscorps

De vereniging deelt eenmaal per jaar het trainersbestand en het trainingsschema met Clubtools. Op basis hiervan worden accounts aangemaakt en wordt ingesteld wat de vergoeding per trainer is. Uiteraard worden ook de bankgegevens klaargezet.

Stap 2: Vingerscan

Het account wordt vervolgens gekoppeld aan een unieke vingerscan. Op basis van deze unieke vingerscan klokken trainers voortaan in voordat een training wordt gegeven. Na de training wordt er vervolgens weer uitgeklokt. 

Stap 3: Uitbetalingen

Op basis van de vingerregistraties en eventuele manuele aanpassingen verwerkt Clubtools de maandelijks vergoedingen. De penningmeester ontvangt een kant-en-klaar betaalbestand. Importeren bij de bank en de penningmeester is klaar.

Prijzen Trainerpay

Clubtools helpt jou bij de implementatie van TrainerPay. Wij  zorgen ervoor dat de vingerscan wordt opgehangen. Vervolgens wordt stap voor stap de installatie voltooid. Ook bieden we standaard communicatie middelen om trainers te informeren over de nieuwe werkwijze.

Installatie

Eenmalig
€1500
1250 eenmalig, incl. btw
 • Gratis vingerscan TrainerPay
 • Installatie TrainerPay op locatie
 • Aanmaken trainersaccounts
 • Inrichting trainingsschema
 • Communicatiekit voor trainers
 • Telefonische support
€250,- korting

Support

Maandelijks
€90
75,- Per maand, incl, btw
 • Verwerking maandelijse registraties
 • Doorvoeren handmatige correcties
 • Whatsapp support voor trainers
 • Automatische loonbelasting alerts
 • Maandelijks betaalbestand
 • Support & onderhoud TrainerPay

TrainerPay is een uitkomst voor iedere club die werkt met trainersvergoedingen.

TrainerPay voor MHC Rosmalen

MHC Rosmalen heeft ruim 200 trainers. Zij ontvangen een vergoeding op basis van gewerkte uren. De vergoeding is per maand. Het proces was echter niet op orde. Het kostte ruim 40 uur per maand voor een vrijwilliger om de vergoedingen te organiseren. Het lukte de vrijwilliger niet om trainers tijdig uit te betalen. Dit leverde veel extra handelingen en irritaties op.

Wij implementeerde TrainerPay. Dit zorgde voor een besparing van bijna €20.000 o.a. door foutvermindering, een tijdsbesparing van minimaal 40 uur per maand en veel minder irritaties bij vrijwilligers en trainers.

Patrick van de Langenberg - Penningmeester MHC Rosmalen

Veel gestelde vragen

Natuurlijk zijn er nog veel vragen. Het is een belangrijke keuze om met TrainerPay te gaan werken. Staat jou vraag er niet tussen? Laat het ons weten, we helpen je graag. 

TrainerPay

TrainerPay is uitermate geschikt voor verenigingen en stichtingen die werken met trainers. Of je nu een grote of kleine club bent. Neem contact op, dan kijken we samen wat de overstap voor jou club kan betekenen.

Nee, Clubtools verzorgt de complete installatie van TrainerPay. Trainers klokken voor de training in en na de training uit. Hiervoor hoeft de trainer enkel zijn vinger te laten scannen. Clubtools regelt de rest.

Installatie

De implementatie van TrainerPay kan snel gaan. Binnen enkele dagen staat alles ingericht en zijn de trainers klaar om het systeem te gebruiken. De planning bespreken we samen in, je hebt dus zelf controle over wanneer we van start gaan.

Clubtools installeert TrainerPay op locatie. Wat we wel nodig hebben is een trainersbestand, het trainingsschema en de vergoedingen per trainer. 

Daarna nemen wij het werk uit handen en wordt je volledig ontzorgd. Wel zo fijn, er is immers nog genoeg te doen voor de club.

Veiligheid & privacy

Ja, TrainerPay is veilig. De vingerafdrukken worden versleuteld opgeslagen. 

De club, en niet Clubtools, is eigenaar van zijn gegevens. Clubtools tekent een verwerkersovereenkomst met de club en dient zich te houden aan de geldende GDPR wetgeving.

Ja, TrainerPay voldoet aan de geldende AVG wetgeving. De club, en niet Clubtools, is eigenaar van zijn gegevens. Clubtools tekent een verwerkersovereenkomst met de club en dient zich te houden aan de geldende GDPR wetgeving.

Gebruik TrainerPay

TrainerPay werkt heel eenvoudig. Trainers klokken voor een training in door het laten scannen van een vinger. Na de training klokt de trainer op dezelfde manier uit. Clubtools verwerkt deze registraties vervolgens tot kant-en-klare betaalbestanden voor de penningmeester. Simpel toch?

Wij zorgen ervoor dat maandelijks de registraties worden verwerkt. Ook voeren wij handmatige wijzigingen door, bijvoorbeeld wanneer het inklokken niet gelukt is bij een trainer. We voeren onderhoud uit, beheren de gebruikers (toevoegen / verwijderen / wijzigen) en staan klaar voor alle vragen. Een volledige beschrijving van de werkzaamheden staan hier.

Wat fijn! Wij maken een nieuwe gebruiker aan zodat de trainer direct aan de slag kan met het in en uitklokken. 

Stuur ons een berichtje of bel even. Binnen 2 minuten is dit geregeld!

Nee, what you see is what you get. Geen verborgen kosten. 

Laat ons ook jou overtuigen

TrainerPay is dé manier om jouw sportclub verder te brengen. Geef je vereniging een kwaliteitsimpuls en zorg ervoor dat trainers elke maand op dezelfde dag worden uitbetaald. Zonder dat het veel tijd of geld kost. Vraag vandaag nog een gratis demo aan. En laat je verbazen over de voordelen. TrainerPay maakt het leven van een penningmeester leuker.