We hebben nog meer clubtools

Nog meer Clubtools...

Clubtools maakt het organiseren van jouw vereniging aanzienlijk makkelijker en leuker! Waar je ook verantwoordelijk voor bent, wij helpen je verder.

Clubtools that organize
Organiseer makkelijker, sneller en leuker. Ook met elkaar.

Clubtools that counts
Voor alle cijfers die voorkomen in jouw club hebben we handige tools.

Clubtools that engage
Zorg dat jouw doelgroepen betrokken worden en blijven bij jouw club.

Een greep uit onze tools...

Clubdashboard

Maak van alle cijfers binnen jouw club één overzichtelijk dashboard. Zo heb je als bestuur weer grip op alle belangrijke onderdelen. Van de horecaomzet tot ledenaantallen en van liquiditeit tot budgetten. Alle bronnen verzameld in één handig dashboard. Zo wordt besturen weer leuk!

Automatisch factuurverwerking

Besteed de penningmeester nog veel tijd aan het inkloppen van binnenkomende facturen? Met deze handige tool worden facturen automatisch in de boekhouding opgenomen én wordt deze automatisch ter goedkeuring aangeboden aan de juiste verantwoordelijke. Handig toch?

Contractmanagement

Als club heb je ontzettend veel contracten te beheren. Sponsorcontracten, arbeidscontracten, onderhoudscontracten en leveranciers contracten. Behoefte aan inzicht in deze lopende contracten én automatisch meldingen ontvangen als het contract afloopt? Deze tool helpt je daarbij.

Eigen clubwebsite

Heeft jouw club nog geen eigen website of kan deze wel een opfrisbeurt gebruiken? Clubtools helpt je hierbij. Samen ontwerpen we een mooi design en handige functies. Zo maak je de club aantrekkelijk voor nieuwe leden, sponsoren of andere bezoekers. Wil je nieuwsberichten plaatsen, dat kun je straks eenvoudig zelf. Kortom, Clubtools zorgt ervoor dat jouw club er online goed uitziet!

DocuSign met 70% korting!

Met DocuSign kun je digitaal contracten laten ondertekenen door bijvoorbeeld trainers, sponsoren en leveranciers. Dit gaat een stuk sneller en je hebt geen hardcopy versies meer nodig. Bovendien stuurt DocuSign automatisch een reminder als iemand het contract nog niet heeft ondertekend. Wel zo handig. Clubs krijgen nu 70% korting op DocuSign!

Event tools

Organiseer je voor de club een event, zoals een lustrum of groot feest? Deze tool heeft alles in huis om van je event een succes te maken, met onder andere een dedicated website, registraties, reserveringen, betalingen, badges en check-in functies. Bespaar jezelf een hoop tijd en ga aan de slag met deze eventtool. Wil je meer weten, neem dan contact met ons op en we vertellen je er alles over!

Kassa systemen

Ben je op zoek naar een kassasysteem die het werk écht makkelijk maakt? Clubtools biedt een gebruiksvriendelijk systeem met mobiele iPads die je tijd bespaart en met je meegroeit. Het systeem biedt ook handige add-ons, zoals Kitchen Display en Self-Order Menu. Bovendien geeft het systeem direct inzicht in de verkoop, planning en benodigde inkoop. Een aanwinst voor je club dus!

Workflow management

Wil jij de processen binnen de club stroomlijnen? Terugkerende werkzaamheden automatiseren? Bijvoorbeeld door het maken van een jaarlijks draaiboek. Clubtools heeft er een handige tool voor. Zo vergeet je nooit meer de kraan af te sluiten in de winter of weet je wanneer het selectiebeleid gepubliceerd moet worden. Zo kun je sneller en beter organiseren.

Leden onboarding

Wil je nieuwe leden beter kennis laten maken met de club? Bijvoorbeeld door uit te leggen welke spelregels er binnen de club zijn, wat de clubcultuur is en wat er van elkaar verwacht wordt. Clubtools helpt in het onboarden van nieuwe leden. Geautomatiseerd versturen wij in de eerste weken een aantal e-mails. Zo vergroot je de binding met nieuwe leden en stromen ze minder snel weer uit. Makkelijk toch?

Vrijwilligers werving

Kan jouw club nog extra handjes en vrijwilligers gebruiken? Clubtools heeft handige tools beschikbaar waarmee eenvoudig een wervingscampagne opgezet wordt. Resultaten bij andere clubs tonen aan dat deze campagnes zorgen voor nieuwe vrijwilligers. Dus vraag vandaag een kant-en-klare wervingscampagne aan en de vrijwilligers stromen binnen!

Sponsor Loyalty

Heel begrijpelijk, maar sponsoren krijgen vaak te weinig aandacht. Gevolg is een ontevreden sponsor die het contract niet verlengd. Clubtools helpt bij het behouden van sponsoren door inzet van Loyalty Automation. Zo krijgt de sponsor op zijn verjaardag een kleinigheidje of kaartje en af en toe een leuk communicatiemoment. Op naar tevreden sponsoren!

Nog meer clubtools?

Heb je binnen jouw club een probleem of uitdaging die niet op te lossen is met een van onze clubtools? Laat het ons weten en wij nemen de uitdaging aan om ook voor jouw uitdaging dé Clubtool te vinden!